Monday, November 12, 2012

~jumaat itu~

jumaat tu pergi ke ofis lama...
even dah lama tinggalkan ijn. tp ijn masih tetap di hati...

rindu la..rindu nak tgk tmpt duduk lama tu...
nak tgk ofis tu..7 thn tu..bukan senang2 nak lupa kan...

as usual la, bila pergi mesti rasa kejap je...
jumpa org tu, jumpa org ni, bersembang, bergossip...
macam2 lagi la....
ye la sbb lama x jumpa kan...bila jumpa..hah...
mcm2 la gossip yg keluar...
biasa bercerita kat email, phone, whatsapp mana nak puas kan...
segalan tangan kaki xleh nak bergerak...
ni bila jumpa, hah..sambil mukut bercerita, sambil tangan pun bergerak...
baru puas.....
hahaha....

anyway, thanks to kawan2 kat ijn tu....
moga persahabatan kita kekal selama nya...

erm..hari ni xde mood nak menulis sbnar nya...
hujan kan semalam..syok duduk bawah selimut lg..
lgpun kepenatan masa hari sabtu dan ahad tu....
minggu ni plak. akan jadi minggu sibuk..
assingment satu apa pun x sentuh lg...
huhuhu....
ok la u all...jumpa lagi esok..insyaallah...bye..

2 comments:

AdanyaKauUntukku said...

sedih tu mmg sedih kan
tapi life must go on
tempat lama tetap di hati

mama_umar_maryam said...

heheheh..aku pon sllau gak rindu kt kolej lame kt Nilai tu..syukur,smpi skg kwn2 rapat masih nk berjmpe klu berkesempatan!

tq sgt2 kt ko & hasben sudi dtg umh mak aku