Thursday, November 22, 2012

~rainbow cake~

finally dah dpt merasa nak mkn rainbow cake..
adoila...org lain dah berkurun dpt mkn,
aku plak br dpt mkn kemain lg kecoh kan.....

actually ada terfikir nak buat tp asyik bertangguh...
since x keje ni, kalau buat then x habis, sapa nak habiskan?
kalau time keje dulu, boleh la jugak buat then bw ofis bg kengkwn rs kan.....

so, ini lah dia, rainbow cake in jar...


beli 2 jar...
rm8/jar....
beli dgn kak zarin
ingat kan x boleh nak beli sikit2 ni.
tp tnya la jugak dia kan..mn tau kot2 dpt...
tup tup mmg dpt pun beli 2 jar sbb kebetulan ada org order jugak RC in jar nih..
so, sekali kan je la...

alhamdulillah..dpt jugak merasa...
manis sikit la kek ni...
mr azam mmg xde nya la nak mkn kek2 ni...
ajmal plak, dia rs sikit pastu dia kata manis sgt...
aqil plak mmg xnak langsung....

so, mama la yg mkn sorang2....

anyway, thanks erk kak zarin..:)
sapa2 yg nak order kek dgn dia, boleh la...
dia buat RVC, RC...mmg puas hati la...
aku dulu pernah mkn rvc dia..sedap gak...
yg lg senang nya, kak zarin ada buat delivery...
so, korang xyah nak terkejar2 g ambik kat mana2...
tp mcm aku hari tu, g ambik je kat umah dia...
dah rumah dekat2 je kan....

yeha....ujian statistic in research dah lepas...
hari ni dgn esok xde kelas.....
jom guling2 atas katil...:)

3 comments:

Syida said...

kak zarin ada jual ek?skg jugak akak order!

mama_umar_maryam said...

lawo gler bekas kek nyer..blm pn try order lg kek nih

maya amir said...

tgk jar tu pun dah tau, tu k.zarin punye heheh..