Tuesday, November 20, 2012

~semalam.......~


semalam hari yg sangat memenatkan...
bangun seawal jam 430am...
pung pang pung pang.....

kul 815 dah smpai kat campus....
patutnya kelas semalam kul 11am...
tp buat replacement kelas, kelas seawal jam 815...
seb baik jugak kelas kejap je..930 dah habis kelas...
g brekfast, mkn bubur je sbb ingat nnti lunch nak mkn lagi...
kelas kul 11am mcm biasa...habis kelas 1230, ingatkan nak g lunch kat cafe fakulti..
tup tup tutup la plak...malas nak ke tmpt lain...
maka nya x mkn la tghri semalam....

kelas kul 230-430...
pastu ada discussion kejap sbb esok (hari ni) ada presentation...
kul 445 jumpa SV smpai la kul 600...
jumpa SV plak, mcm2 isu pasal tajuk di kupas...
dah la tu, kupa bukan takat kupas kulit, smpai ke isi2 sekali di kupas..
gaya mcm aku ni ambik phd je...
bila dah jauh ke dalam sgt discussion, baru la back to asal....
mmg la aku tahu tu bagus..tp saya penat la prof...
maaf la prof, 2-3 kali saya menguap depan prof semalam...
btw, prof sgt lawo dgn tudung fareeda tu...:)...(mcm la prof bc blog aku kan...)
keluar nak ke kereta plak, jalan2 sekali dgn prof...
smpai ke pintu kereta dia bercakap lagi...
adoi mak oi..
phewwww....penat gile aku rasa..
rs nak bercakap pun x larat....
pala otak asyik teringat kat bantal je....

minggu ni plak mcm bz jugak
hari ni presentation, esok malam ada mid term test utk paper statistic..
alhamdulillah micro teaching aku dah lepas..
lepas ni concentrate kat PS dgn teknologi maklumat je...
teknologi maklumat tu pening tu..
satu apa pun x buat lg...
ada sapa2 terror adobe flash cs4?
ada yg bleh volunteer nak buat projek multimedia aku?
hahahahahaha...sekian bebelan aku pada hari ni....

2 comments:

Kesuma Angsana said...

moga dipermudahkan semua urusan ye

mama_umar_maryam said...

adehh..mmg klu dgr SV berckp..penat otak,pnat mikir ape yg die ckp x benti2..huhu ,kdg2 aku rs high expectation sgt SV aku nih :(