Tuesday, December 4, 2012

~aktiviti dengan anak2~

dah lama x cite pasal anak2 kan... bukan malas tp xde gmbr... ambik gmbr tp banyak yg gegar la..diaorg mmg aktif sgt2 skrg ni... ni xtvt bbrp minggu lepas.... pergi kedai belon kat jalan reko sbb nak survey belon... then masuk ada jual benda alah ni.. apa erk org panggil...yg letak pasir2 ni... aku kurang berkenan dgn benda ni sbb nnti bersepah2 rumah dgn pasir.... tp bila mr azam bg green light, aku pun agreed je la.... balik tu terus buat....excited la sangat nya...


ajmal pilih gmbr spiderman....banyak papa yg tlg buat nya....

aqil plak pilih gmbr ben 10....dia ni eksyen...xmo org tlg...semua nak buat sendiri....

ni hampir 80% siap..yg ajmal punya dia xnak ambik gmbr sbb x lawa katanya....huhuhu....

jadi le kan....
daripada xde buat apa2 dgn diaorg...
ajmal skrg ni dah start cuti sekolah....
so, duk rumah sama2 dgn aqil..asyik bergaduh je..
pening kepala kadang2..kejap ok kejap gaduh.....

masing2 suka menyakat...kejap ajmal nyakat aqil...kejap aqil nyakat ajmal...
boleh naik darah mama tau......

tgk diaorg buat xtvt ni mcm best plak sbb uji kesabaran diaorg utk koyak satu2 gmbr tu,
then letak pasir....
lepas ni rs mcm boleh beli lagi la...
tp syarat nya mmg x boleh main dlm rumah la.....
satu kerja plak mama nak menyapu hilangkan pasir tu...huhuhu...

6 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

sama jugak cam akak. cuti skolah camni riuh rendah umah dibuatnya. slalunya ami yg rajin menyakat adik2. gerammmm

AdanyaKauUntukku said...

Si Alieyah kalau kat shopping mall nampak benda cam neiH
mak aihhhhhhhh mesti jadi patung cendana..

pastu buat muka selenga
mengharap ibu kata ok lah....pegi buat....

chehhh....tapi dah nama pun ibu kannn
nak tak nak...
ikot je lah hajat anak..

tapi sekali sekala buat aktiviti ni kat umah mmg best......

yang tak best..bila pasir tu berterabor..haaaaaaaaa masa tu..ibu jadi hulk

~ As ~ said...

Kalau bebudak ni bergaduh aku marah Azam kaw2 & suruh dia minta maaf, bob ckp aku pilih kasih. hahaha...aku nak Azam jadi abang,ada perasaan melindungi adik. Klau dia buli adik,nnt org buli adik sapa nak tolong?

watyz said...

good work abg...

Ermayum said...

pandai nya main kad tu tak tabur tabur ye hehe

glowing party house said...

Thank you!! Nnti mai singgah kedai kami lagi!! Borong sand art tu bbyk wat stock hehehe er try plak scratch art! Appreciate ur support!

Party Shop @ Reko Sentral kajang bangi putrajaya.