Friday, December 7, 2012

~alhamdulillah.......~

alhamdulillah...di pagi jumaat yang penuh barakah, dapat berita yang menggembirakan....
syukur pada mu ya allah atas kurniaan yang di berikan....

apa2 pun...tunggu la nnti aku reveal satu persatu....
skrg ni masa sgt mencemburui....
keje menimbun2...

khamis ni lecturer nak tgk cd interaktif...
kata nya semalam, sepatut nya kami dah siap kan semua nya, tinggal nak burn kat dlm cd je...
dan nak dijadikan cerita...group aku, satu apa pun x buat lg....

17 hb presentation utk projek master...
ni sbnar nya adalah perbentangan proposal, bab 1-3...
aku plak present group pertama....
fuh.....x siap pun lg ni...
semlm jumpa prof, kerangka teori kena reject....
moga tuhan permudah kan segala2 nya..insyaallah.....

result utk mid term paper statistic in research dah dpt...
alhamdulillah..bersyukur lah dgn results tu...
moga dpt result lg bagus utk paper ni nnti..insyaallah....

ada 2-3 lagi assingment yang masih lg x sentuh apa2...
sedangkan kalau ikutkan ni dah minggu ke 11..
brp minggu je lagi ada sebelum semester 2 ni berakhir....
rasa mcm sekejap sungguh sem ni...
keje banyak...sgt terbeban rasanya....
tp xpe..tinggal satu sem je lagi...insyaallah....

3 comments:

watyz said...

ana pregnant yer?? alhamdulillah... :)

maya amir said...

bile tgk ana jadik master student ni, teringin nak bljara balik..tapi byk sgt kekangan..hehehe (nak seribu daya tanak seribu dalih kan..kitelah tuuu....heheh)

mama_umar_maryam said...

wahh apekah gudnews tu..result kah?hehehe,apepon congr8s :)