Monday, December 17, 2012

~dah x lama dah......~

pejam celik pejam celik dah x lama lagi rupa nya semester ni akan berakhir...
cepat sungguh masa berlalu rasa nya....
rasa mcm baru je lagi masuk sem baru....

hari ni perbentangan proposal..
moga dipermudahkan semua nya...
insyaallah....

cd interaktif minggu depan kena present...
aku ingat kan ada lagi 3 minggu sebelum study week...
rupa2 nya 2 minggu je lg...
minggu ni dan minggu depan...
1st week of january tu aku dah masuk study week...
adoi...seksa nya...bnyk benda nak kena siap kan....
x sabar nak settle cepat2....
kepala dah berat sgt dah ni...
migrain jgn cakap....
semalam sehari suntuk kena migrain....
aku rs mcm nak cabut kepala jap letak tepi...
sakit sungguh2....

oklah...nak siap2...hari ni present pada pukul 9am.
semoga semua nya di permudah kan..insyaallah.

1 comment:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

good luck ana ..kita pun dah busy dgn final starts minggu nie ...