Monday, December 24, 2012

~hai hai hai....~

hai hai hai.. kembali bersiaran selepas bbrp hari memencilkan diri...
hahahaha...hari2 masuk blog sendiri, blog org lain, baca2 tp x reti2 nak update blog sendiri...
assingment masih pending lg ni...
minggu depan dah masuk study week...
tp aku masih lg di mood bercuti2...
mmg x sedar diri lg nih... hohoho.......
 hari ni mesti ramai yg sambung cuti kan....
esok kan public holiday, maka, x salah la memperabihkan cuti yg ada tu...:)

eh apa aku nak cite td erk....
erm....cite pasal weekend la....
hari jumaat tu lepak rumah MIL sbb SIL balik dr penang...
bg peluang ajmal dgn aqil main dgn baby safiyya...
sabtu tu duk sana lagi lg pun mr azam pun keje kan...
malam tu keluar mkn, biasa la..di kala staf2 gov. ni dpt bonus kan, ada la yg bermurah hati nak belanja makan...
alhamdulillah..moga makin di murah kan lagi rezeki kalian..:)
sbb tukang belanja nak mkn western, maka ke Chop n Steak la kami.....
g kat serdang je sbb dekat skit kan....


hari ahad, balik rumah sendiri...nak kemas rumah yang berkepuk/berhabuk tu...
tup2 x sempat nak berkemas,
abg msg, ajak g umah dia..
MIL abg masak laksa johor..
haish....mkn2 ni mana kita boleh tolak kan....
harus la iye kan je...:)

balik ptg tu singgah rumah sis zarin sbb dia nak bg carrot cake...
ya rabbi alamin....sedap sungguh carrot cake dia...
nyum...nyum..nyum..
ajmal x nyempat2 dr dalam kereta dah ngap dah....
alhamdulillah...rezeki di hari ahad kan....
moga makin murah rezeki kalian2 semua...


carrot cake yg super duper sedap....sila contact sis zarin (0123325458) utk order..mmg xkan menyesal la..sis zarin biasa nya akan deliver kek sendiri kat u all, so, xde masalah la kalau korang xleh nak collect kek tu..dia bukan buat carrot kek je tp RVC, rainbow cake . ada apa ntah satu lg yg sis zarin buat...hah.. chocolate whoopie pies..selalu gak tgk org order dgn dia...yg tu aku x rs lg.

akak dgn mak siap tapau lg laksa johor...alhamdulillah....

hari ni duk rumah la...kemas rumah..buat keje2 tertunda semalam...
erm...kain kat washing machine dah panggil utk di jemur tu...
hari ni mendung je kan...
oklah korang...hingga bertemu lg bila aku rajin menulis.....:)..bye bye korang....

2 comments:

mama_umar_maryam said...

sonokkkan ade org banjer2 ni..makin murah rezki diorg & rezeki kite jgk!hik3

A D I A said...

Terkejut tengok ada baby safiyya disitu. Ingat beranak sorang lagi (sampai hati tak bagitau). Heh.Well nak try la carrot cake akak periukbelanga tu.