Tuesday, January 8, 2013

~dating berdua~

ni kisah bila ntah..bulan lepas rasa nya....
mr azam balik keje pukul 11 lebih (malam),
wife nya lapar, tp mengenangkan kesian kat suami yg baru balik keje..
penat, maka,diam2 sudah la...

tup2 dia offer, "u lapar x? jom keluar makan"....
pucuk di cita ulam mendatang....
keluar la kami berdua2an g makan...
anak2? hahahaha...tinggal la...tp mmg ada org jaga la...
xkan la kami nak keluar berdua tinggal kan diaorg berdua tido kat rumah kan...bahaya tu...

so, siap2, keluar la kami...rasa nya ms tu dah dekat pukul 1 kot...
belasah je...
mr azam tnya nak makan apa....
aku x kisah la mkn apa2 janji makan...
so, moh la kita mkn nasi kandar yea...
kat mana lagi kalau bukan YASEEN NASI KANDAR...
kat jalan tar....
xtau la aku pernah cite ke x pasal kedai ni kat blog ni..
tp kalau kat kl ni, ni mmg port yg aku akan pergi la kalau tekak nak mkn nasi kandar...

yaseen nasi kandar kat jalan tuanku abdul rahman....
ni mr azam punya ambik lauk daging
ni total bil...rm0.60 tu papedom..air korang cakap sendiri kat kaunter korang minum air apa....kitaorg order teh tarik...pergh..sedap sungguh teh tarik dia...kaw kaw la....siap bungkus lagi..
ni aku punya....frust sgt xde bendi...rs mcm mkn nasi kandar x complete bila xde bendi...biasa la kan kalau dtg tgh2 malam ni, lauk pun banyak yg dah habis sbb pukul 4am diaorg akan serve lauk yg baru masak...

mcm kepelikan ada tapai kat kedai nasi kandar..ni fav. aku ni tapai dlm daun getah....tp sbb tgh2 malam, xde nya la aku nak mkn......


lepas makan, terus balik rumah, layan adam dan hawa..then terus tido..hahaha..tp sesekali mcm ni best jugak, keluar malam2, pastu x bw anak2...lepas ni rasa nak buat lg la...heheheh....

6 comments:

Syida said...

sneak out ye? ahahahaha

A D I A said...

i pun suka makan nasi kandar dgn bendi. kalau takde bendi sayur kobis pun ok la.

mama tisya said...

lpr la plak...yum2

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

oh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ..lapo terliurrrrrrrrrrrrrrrrr

nieda said...

Seronok dating berdua.

Afne said...

ana suka mkn nasi kandar dgn bendi? klu afne rasa x complete klu nasi kandar takde keropok popedem dia tu.