Thursday, January 17, 2013

~i'm free....~

ek eleh...tajuk kemain lg kan...
free la sangat nya....

utk 2 minggu ++ ni, aku free la dr sebarang xtvt belajar, buat assingment, masuk kelas..
nikmat rasa sbb semester 2 baru ni aku rs sgt terbeban dgn assingment...
semua nya project2 yg agak tough nak kena buat...
x sabar nak habis kan 1 semester lg even aku tahu semester depan lg berganda2 tough nya...
sabar ana..sabar....

nikmat rasa duduk rumah ni...
jd suri rumah..(even rumah tunggang langgang sbb aku asyik tido..)
hahahaha....

patut nya cuti smpai end of fabruary,
tp 1st feb tu, aku kena buat latihan mengajar plak....
biasa la..dah nama pun ambik bahagian pendidikan,
of course la kena ada latihan mengajar tu.....
mengajar plak kat politeknik....
huwaaa..huwaa...huwaa.....
1st time ni aku nak mengajar...dah la student2 remaja.....
cuak weh......
even sebulan je pun nak kena mengajar..
tp cuak tu ttp ada....
moga di permudah kan...insyaallah....

okla...aku nak tido la...pening kepala..malam td xleh nak tido..
sinus teruk sgt....
ok..yg tgh kerja tu, rajin2 kerja ya....
bye uollssss.....jumpa esok.....(kalau aku rajin)...:)

6 comments:

| SUE | said...

Cikgu ngan anak murid nampak sebaya je nanti..gud luck!

fazilzura said...

syok nye dok umah .. waaaaaaaaaaaaaaa zr nk benti keje la..

kt opis baru ni nak pum susu pun susah , kang stres2 susu xde plak .. mencikk

* awak , akil rindu ngn kwn2 dia tu ..

Syida said...

ajar anak remaja. tak takut kene picit sbb ana lg kecik dr diorang.

watyz said...

waa... dh masuk waktu rehat ek?? hehehhehe

A D I A said...

takut anak remaja tu besar dari u. u kan kiut.

nieda said...

ayok ana cayok..mula2je nervous lama2nnti ok lah tu