Sunday, January 13, 2013

~setia hujung nyawa~

beku otak study....
jom rehat kan otak jap sambil menulis blog...:)
iye-iye je ko study kan ana.....

sapa yg follow cite ni....
ni adaptasi dr novel kan...
aku ingat2 lupa, aku pernah bc ke x novel ni....
aku dok dgr sana sini, coursemates aku dok bercerita pasal cite ni....
aku sbb dr episod pertama x follow, mmg susah sikit la nak follow utk seterus nya....
nak tgk online, mcm malas plak.....
even skrg ni musim exam, sanggup kengkwn aku ni korban kan masa sekejap tgk cite ni..

semalam, pegi rumah member, tgk dia beli novel ni...
owh...mmg confirm aku x bc lg novel dia....
sebelum ni aku ingat cite ni, damia hanna tu tulis...
tp tgk writer dia fatin apa ntah...mmg sah la aku x bc lg...
rs mcm nak pinjam...aku yakin kalau aku pinjam semalam,
hari ni aku boleh habis kan....
tp bila memikirkan bnyk lg yg aku x study utk exam selasa ni,
so, x payah la....

pujuk hati, nnti dpt kad siswa, boleh dpt diskaun beli buku,
aku g beli buku ni...
x pun, dpt baucer buku nnti, aku g cari buku ni....
kad siswa aku br dpt weh....
tp aku x g ambik lg kat pusat siswazah.....
ntah apa cite la lambat sgt dpt...
kwn2 aku kat u lain dah lama dpt......
mcm budak degree, dgr2 diaorg dah dpt....
kitaorg punya batch budak master ni je lmbt sikit....
tp still la kan..lmbt jugak....
eh eh...nak kecoh2...mcmc la hari2 ko nak guna kad tu kan ana....

eh...yang aku merapu sgt ni apa hal....
dr novel pastu cite pastu kad siswa la, baucer buku la...
dah dah la ana oi...
baik ko tutup laptop ni...
pegi study....
ok..bai...

2 comments:

mama_umar_maryam said...

aku on off tgk citer ni ana..ntahlah..aku ni ssh sket nk suke 1 citer tu..tp klu dh suke..sanggop ape saje!!hahaha

watyz said...

aty folo citer ni... eh sama la ngan nak bli bile dpt baucer buku nanti. hahahha