Tuesday, February 19, 2013

~sakit, sibuk, bla..bla...bla..~

hi all...
semalam x bersiaran kan...
sibuk bebenor...

start dgn khamis lepas, ajmal muntah2 dan cirit birit...
terjaga pukul 5am, muntah2...
xtau kenapa...tp dia sog je yg kena...
tp masih jugak nak g sekolah...
aku suruh cikgu rehat kan dia...
jgn bg dia banyak main...
sbb badan dia lemah...

hari jumaat plak, turn aqil..
tp x teruk sgt sbb dia ni kuat minum air kosong...
so, boleh recover dgn cepat jugak la....
sabtu ahad tu dia ok sikit la....
ajmal masih lg cirit birit.....

sabtu tu, aku plak yg kena....
xde selera mkn, muntah2....
ptg tu mr azam plak rasa x sedap badan...
hari ahad tu, aku dah ok sikit, masak nasi ayam utk org2 sakit...
alhamdulillah..berselera la sikit diaorg makan....
mr azam plak demam...agak teruk la...
aku plak dah risau...dah la dia jarang demam...

dalam dok sakit2 tu, aku pulun la jugak siap kan portfolio pengajaran and tulis buku rancangan pengajaran...
minggu ni observer nak dtg tgk.
obersever ni pernah mengajar aku sem 1...
harap2 semua nya ok la nnti....
penat nak siap kan semua tu...
tp alhamdulillah, xde stress2 even x sihat....
kagum jugak dgn diri sendiri.....
tp mungkin jugak sbb dah tahu nak buat mcm mn kan...
ms sem lepas ambik paper micro teaching pun buat benda yg sama jugak....
dulu masa buat utk micro teaching, sampai stress2....
mungkin masa tu buat tanpa di temani suami dan anak2 kot...hehehehe....
mr azam dah bising2 sbb terpaksa stay up smpai 2am nak siap kan benda ni semua.....

results sem lepas dah tahu...
keputusan agak mengecewakan...
but still can maintain 3.5 and above....
tp apa2 pun bersyukur la....xde repeat paper....
repeat paper la yg buat aku paling takut....
sem lepas adalah nightmare bagi aku....
hahaha...

ok dah merapu...jam sekarang menunjuk kan 540am....
tadi bangun pukul 4am...
siap kan mana yg x siap lg utk portfolio tu....
lepas ni nak bersiap2....
kelas hari ni obsever dah bgtau dia nak masuk.....
hopefully semua nya di permudah kan.....
insyaallah.....


3 comments:

fazilzura said...

musim sakit now...

kne tilik2 jgk air kite gune.. mana tau kan..

watyz said...

moga dipermudahkan semua urusan ana. wa.. pointer tu segan ai tau... hehehhe

Huda said...

bila anak2 sakit mmg kita pun akan rasa tempiasnye..susah hati kan..xpe, ana kan supermom :)