Tuesday, February 26, 2013

~texas steak house-bandar tun hussein onn~

baru2 ni cash out kan duit kat akaun nuffnang yg x seberapa tu....
tersilap plak cash out pada awal bulan...berjanggut aku tunggu cek smpai...
alhamdulillah....

so, dah plan nak belanja mr azam and anak2 mkn western...
maka, ke texas steak house la kita...
dah lama nmpak steak house ni bukak...
tp x pernah berkesempatan nak pergi...
 lokasi steak house ni kat lake valley, bandar tun hussein onn.
betul2 berhadapan dgn tasik tu....

ok, jom kita tgk gmbr plak....

ni menu nya...harga reasonable la...mcm harga kat steak house 'kapal' kat kg baru tu jugak....

air pun sama, lebih kurang je dgn harga kat steak house 'kapal' kat kg baru tu....

air yg kitaorg order...
semua gelas besar even air teh o ais je...
x larat nak habis kan air sbb semua org order air sorg satu.
patut order 2 gelas je air...
end up, tapau kan 1 gelas air sbb x habis...
mango jus-rm3.80, milo ais-rm2.80, teh o ais-rm2.30
air suam rm0.30

ni mr azam punya mix lamb, ada ayam dgn lamb..mr azam kata sedap....rm14.90

mine, lamb chop, rm13.90

aqil punya, grilled chicken, rm12.90.

ajmal order chicken chop, rm8.90. x ambik gmbr sbb mama tgh mkn..
makanan ajmal smpai lewat dr dr yg kitaorg....

makanan sgt puas hati..sedap...
cuma mr azam x puas hati sbb portion aku kecik...
yg lain2 semua ok...sos pun sedap...
kitaorg tgk ada org order fish n chips, besar gedabak....
rugi plak x order fish n chips..huhuhu....
nak order lg masing2 kekenyangan dah....

mr azam kata lepas ni kalau nak mkn western, xyah pegi kat kg baru or kat serdang(ni cwgn yg kg baru) dah...
yg kat sini pun dah ok....
alhamdulillah...syukur atas rezeki yang di berikan oleh Nya.....


2 comments:

mama tisya said...

hah baru nk ckp anak punye tu skit je lambnye

Huda said...

sedapnye tgk gambar..dah lama gak x mkn western food ni, kat sini kurang sikit kedai jual western food :)