Thursday, February 21, 2013

~uniform baru~

last week school ajmal dan aqil dah bagi uniform...
biasa la school ni, uniform diaorg x sama tiap2 tahun...
bkn mcm GA, SR semua tu kan....


aqil punya la excited dapat uniform...
tp bila pakai, mama nak ajak ambik gmbr, xnak la plak....
ajmal plak yang excited nak ambik gmbr..
uniform tahun ni lain sikit dr tahun lepas...
tp color purple jugak....
thn ni rasa cepat sikit diaorg bg uniform...
kalau thn lepas lewat jugak la...dekat bulan mac kot br diaorg dpt...
1st day pakai uniform, balik dr school tu,

ajmal: mama, cikgu puji aqil, dia cakap aqil comel pakai uniform... cikgu cakap, aqil comel, aqil tembam..cikgu suka aqil...tp cikgu x buat mcm tu pun kat mal....
mama: ala...xpe la..mal pun comel jugak, tembam jugak...xpe..tu x penting, yang penting, mama sayang kat ajmal dgn aqil..ok?
ajmal: ok...mal pun sayaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnggggggggg mama jugak....(terus senyum melebor)

ajmal ni mcm ni la....dia xleh kalau org puji adik dia je.. kena jugak puji dia...
bila dah puji dia, hah...senyum meleboooorrrrr la....suka sgt kena puji...



.

7 comments:

fazilzura said...

smart jgk design yg ni ..

akil nye pra skolah pun wrna purple uniform nye..

watyz said...

wa... terang kaler purple nye kan.. sume2 comel bile dh pakai baju skolah kan... :)

Afne said...

smartnya anak bujang :)

Huda said...

encemnye dia ada tokoh ni jadi mcm ustaz don :)

nieda said...

Comelnya

nieda said...

Comelnya

mama_umar_maryam said...

abg mal jeles yer..xper,abg mal ttp kiut miut jgk..cantek unipom