Wednesday, February 27, 2013

~wordless wednesday-kek coklat~

since hari ni kelas terakhir dengan budak2 DEC 6, (hari ni kelas pagi dan ptg dgn diaorg)
so, 'puan' dia org yang sorg ni niat utk bg something pada diaorg...
maka nya, gigih la 'puan' diaorg ni bangun pukul 330am,
buat kek coklat utk diaorg....
ingat nak buat sebiji terus, senang sikit..
tp kesian la plak mcm mn diaorg nak potong2 mkn kan...
buat dlm bekas ni senang sikit..
balik asrama, pandai2 la diaorg bahagi2 kan....


harap2 diaorg suka la....

esok dah hari terakhir kat sini...kejap je masa berlalu....

3 comments:

watyz said...

pesal la ko x jadi 'puan' aku dulu bebs.. kan best... hehehhe

Huda said...

nak sikit ana :) yummy!

Syida said...

besta la diorang dapat "puan" yang cool!