Wednesday, March 27, 2013

~happy birthday ajmal irfan bin noor azam hanif~

hari ni xde wordless wednesday sbb hari ni hari istimewa utk anakanda kami,
ajmal irfan bin noor azam hanif...
hari ni, genaplah ajmal 5 tahun...

happy birthday ajmal irfan,
mama, papa, aqil sayang sangat2 kat mal...
mama, papa doakan ajmal jadi anak yang soleh, bijak pandai seiring dengan maksud nama ajmal irfan...:)


x sangka..rasa mcm kejap je masa berlalu....
tgk2 dah besar dah anak bujang yang sorang ni....
cara cakap pun dah mmg mcm budak2 besar kan...
alhamdulillah, ajmal irfan membesar dengan baik, xde sebarang masalah....
syukur ya allah di atas kurniaan permata hati ini....

weekend lepas dah bawa dia keluar g beli hadiah...
skrg ni mmg selalu beli buku je kat dia,
dah jarang sgt belikan dia mainan,
so, kali ni, mama dgn papa bg chance, boleh beli mainan...
so, bagi dia pilih sendiri mainan apa yg dia nak....
dia ada request jugak, nak pergi satu tempat ni...
tunggu masa yg sesuai ye nak, nanti kita pergi dalam masa terdekat ni..insyaallah....

yang menjadi pilihan, kereta remote control...mama berkenan color merah, tp dia nak color silver, ok, xpela...sbb birthday dia, so, lepas tu suruh la dia ambik color silver.....aqil pun of course la tumpang sekaki kan...even papa suruh je aqil pilih nak yg mana, dia tetap sedor diri....dia pilih kereta kecik je...hahaha.....

since skrg ni cuti sekolah, so x dpt la celebrate birthday ajmal kat school...
ingat nnti nak hntr kek je kat school dia next week...
tp ajmal mcm x nak plak...selalu mcm tu....
so, papa dia tnya, nak ajak kawan2 dtg rumah ke? buat makan2 n ajmal tiup lilin kat kek...
dia xnak jugak...
huhuhu...xpela nak...apa2 je la asalkan ajmal happy, mama dan papa ok je..:)

happy 5th birthday sayang....mmuuuaaaahhhh....:)


5 comments:

fazilzura said...

Happy besday Ajmal ..

wekend ni aci jmp.. untie nk bg hadiah .. lg pun abg akil rindu kt kamo

~ As ~ said...

Selamat hari lahir Ajmal. Jadi anak yg soleh. Amin...

aThidEaN said...

eh 5thn dh.kejap je rasa

watyz said...

happy birtday!! dh big bot dia.. eh sebaya abg iman la kan.. 5 tahun...

Afne said...

happy belated birthday korg.