Thursday, March 14, 2013

~promosi @ pizza hut~

hari tu masa BW, aku tgk kat blog kak erryn, dia mkn cheese meatballs....
adoi...sgt buat aku terliur....tgk dgn cheese nya yg meleleh2 tu....
ish...xleh jadi ni.....
maka, aku pun pergi la jugak...and kebetulan hari tu hari khamis...
maka, dpt la order cheese baked meatballs ni....

ni promosi2 yg tgh ada kat pizza hut....apa lg korang...terjah la....mmg menjimat kan....

nyum...nyum..nyum.....masa order, dia akan tnya, nak beef ke chicken and dia tnya jugak nak kuah carbonara or tomato...tomato kalau x silap aku...tp merah la...sbb kalu tgk kat pamplet tu pun yg color merah kan....aku of course la ambik carbonara....

ada 8 ketul semua nya...tp aku mkn 5 ketul pun dah kenyang...tp nak x nak kena habis kan...mkn je la slow2 sbb ms tu mkn sorg2 kan...xleh nak bg kat sapa2...huhuhu...


7 comments:

Azian Elias said...

assalam n salam kenal...

i satu family jarang sangat ke Pizza Hut.. selalunya delivery.. dan suka ayam BBQ dia..

fazilzura said...

awat plak makan sesorg nye... x bwk hero2 ke ?

Azmatun Ismail said...

yummy lemak berkrim.....

Huda said...

uiiii...sedapnye tgk pizza hut..tggu husband balikla ajak g mkn :)

watyz said...

ana... ko mmg baik bg idea nak makan apa tgh hr ni... hehehhe... aku pon suka gak meetballs tu. sume jenis sos dia aku dh rasa... :)

mama tisya said...

yum222..kalo dpt 50% tu mmg murah bangat

nieda said...

Hari ni pun nieda mkn meatball. Beli ramly punya.. Haha