Friday, March 1, 2013

~quick update~

salam jumaat semua...lmbt plak bersiaran hari ni...bz menyiapkan itu ini..mcm2 hal....

yesterday my last day latihan mengajar kat politeknik...alhamdulillah semua nya berjln dgn lancar..
final report pun dah siap sign semua even bukan my pensyarah pembimbing yg sign...(patut nya dia yg sign)...but bila cr2 dia semlm rupa2 nya dia kena g kursus kat putrajaya plak...dah la borang penilaian dia x bg kat aku..cuak sungguh semlm...call universiti,nasib baik KJ bleh sign...alhamdulillah...cuma next week, she need to post la to me..hopefully la borg tu selamat smpai to me next week..nak cite coretan sepanjang buat latihan mengajar sbnar nya..tp sbb ni menaip from hp je..tunggu2 la...

erm...btw,td g monthly check up..now strt check up kat klinik swasta sbb x dpt set time utk g gov klinik.x kisah la mn2 pun, janji baby n mama sihat..nnti la buat satu entry khas utk check up ni..

oklah...dah penat menaip..nnti update lg...happy weekend u all....

3 comments:

Huda said...

sibuk ye ana..moga baby pun sihat je wlupun mama dia busy like a bee :) take care!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kita sini ni dah start sem 2 ... gemok cuti sem ni asyik makan ..tido.. tido makan .. ha..ha..ha..

zety said...

bz bz bz kan..aku pon penat btol last week..nk cekap dah?weeeee sonoknyee