Thursday, March 7, 2013

~semester 3~

hi korang....
selamat bekerja, selamat belajar....
haish...awal2 sem ni kan, lemau je rasa....

kat fakulti semester ni dah kurang sikit student...
sbb sem lepas ramai budak DPLI,
now, sem ni diaorg dah xde....dah pergi buat LM satu sem..
maka tinggal budak2 degree, master je la....
budak2 phd brp kerat je kan....

semester ni ambik 4 paper je...
tp 4-4 paper tu ada final exam....
tu x masuk lg dgn projek master...
x lepas projek tu, xde makna la aku belajar selama ni....
huhuhu...cuak ni....

minggu ni minggu pertama....
kelas mmg xde kecuali hari isnin baru ni masa aku x dtg tu....
selasa tu kelas xde, rabu mmg xde kelas,
pagi ni, semangat aku dtg kelas, smpai2 je, lecturer call kata xde kelas...
esok mmg lecturer awal2 bgtau xde kelas....
kitaorg tgh buat arrangment dgn lecturer, mintak utk buat kelas 3 hari je seminggu...
tp lecturer yg paper hari ni, mak ai..liat sungguh nak decide...
lecturer lain, boleh je call, mintak tukar hari, terus on...
yg ni sorang...mak ai...sabar je la....
nak xnak kena tunggu minggu depan....
mintak utk tukar kelas dia ke hari rabu since rabu mmg xde kelas....
tp tu la..xtau lg dia nak ke x...

even kelas xde, tp kerja tetap di bagi...
dah siap bagi soalan kuiz, assingment utk individu, group.....
aku rasa semua paper dah ada assingment except yg paper esok....
dah la melambak2....
xpe...sabar2....tu la keje seorang pelajar kan...
kalau x bergelumang dgn assingment, bukan la student nama nya...
mr azam dah warning aku suruh buat dr awal....
dia cukup x suka aku buat kerja last minit...
tp nak buat mcm mn bang, bini mu ini mmg suka buat kerja last minit....
hahaha....

apa2 pun aku doakan semester ni berjalan dengan lancar...
dengan projek master nak kena siap kan lagi...
bab 4 dan 5 yang paling mencabar jiwa dan raga.....
dengan keadaan diri yg tengah pregnant lg...
moga semua nya di permudah kan...insyaallah........

keadaan meja study sekarang ni...huru hara...x kemas apa pun lg....bersepah gile....

and....ini yg saya suka.....:)..yehaaaa...baucer buku sudah dpt...alhamdulillah...thn ni dapat la rm250....mcm2 benda nak beli ni...... abg, weekend ni kita shopping buku ya...:)....

4 comments:

watyz said...

sama la kite sem 3 dh.. kite pon dpt baucer buku jugak... jom kite g shopping buku. tgh2 x ramai duit ni ble gak shopping kan... hehehhe

AdanyaKauUntukku said...

akak dulu nak amik DPLI tu..tapi tak layak..sob sob..skrang ni dah tua..lagi lah tak layak

aThidEaN said...

Alhamdulillah
kitaorg pon nak pi shopping buku weekend ni

fazilzura said...

kembali menjdi student yew..