Tuesday, April 16, 2013

~assignment minggu ini~

hi all....
salam tuesday...
ptg ni ada presentation,
alhamdulillah, manage to finish slide and report yesterday...
hahaha...hari ni nak present semalam baru terhegeh2 nak siap kan..
but sangat berpuas hati la dgn assignment tu..
tp lecturer xtau la puas hati ke x, hopefully la dia berpuas hati...

and this week jugak kena hantar satu assignment yang kena buat bertulis tangan...
yea..masih ada lAgi lecturer zaman skrg yg nak assignment di buat dgn tulis tangan....
dah la banyak kot..
brp belas helai muka surat ntah...
jenuh aku dari minggu ke-2 hari tu, slow2 buat...
buat sikit2 la kan..nnti nak buat last minit jugak mmg jenuh la....
alhamdulillah, yg tu dah siap minggu lepas, minggu ni nak kena hantar...
nasib x payah present....







submit before mid semester break..
yehaaa...minggu ni minggu last utk 1/2 semester....
minggu depan dah cuti and my classmates dah discuss dgn lecturer utk another 1 week tu, utk cuti jugak...
so, 2 minggu la dpt cuti....
tp 2 minggu pun xde makna jugak kot... sbb nak kena siap kan projek sarjana....
dah nearly 2 weeks terabai, kesahan pakar x buat lagi, pilot test apatah lagi kan....
haish...mintak2 semua nya di permudah kan....insyaallah......

1 comment:

watyz said...

mak ai.. byk nye soalan... :)
good luck ana.... :)