Friday, April 5, 2013

~pakaian hikmah~

hi all..fuh..fuh....
cuci habuk sikit...
dah 2 hari x update blog...

alkisah nya, selasa ptg tu, broadband buat hal...
rabu ptg baru la sempat ke service provider, tukar yang baru...
nasib la still under warranty, kalau x, mau nya melayang rm kena beli hok baru...

semalam plak, mmg x sempat nak update blog...
awal2 pagi dah keluar umah, g umah DP, settle kan hal2 yg berkaitan...
geram betul la aku dgn management yang baru ni...
service ntah apa2 la...
mengamuk la aku dgn mr azam semalam kat ofis tu...
sakit hati sungguh bila ingat balik...
lepas dah settle semua tu,
masuk kl plak, g ofis MARA, settle kan hal2 yg berkaitan....
then g check up, buat medical check up...
g lhdn, then ke KPT...
satu kl & putrajaya habis aku dgn mr azam tour semalam... huhuhu...
smpai2 umah dah kul 5 dah...kepenatan...

eh eh..dah melalut dah dr topik... hahahaha....
nak cite pasal pakaian hikmah... hikmah la sgt kan....
last week, kemas2 almari, keluarkan baju2 hikmah a.k.a baju mengandung...
seluar2 mmg dah awal2 lg keluarkan....
senang skit, klau nak pakai, ambik je terus...
bila tgk2 balik, x bnyk pun baju2 pregnant aku ni...
now pun still pakai baju kurung g kelas... ada lagi baju kurung yg masih muat....
tp seluar, mmg dr awal2 lagi dah keluar kan sbb seluar x banyak kan..
kalau pakai seluar pregnant ni selesa sikit.....


ni je koleksi seluar pregnant yg ada...ada 5 helai je pun...tp kat gmbr ni ada 4 helai je sbb selai lg tgh basuh...yg scarlet tu ada 2 helai, beli ms pregnant kan ajmal...dia main ikat dgn tali..xde getah...selesa sangat..kain dia ok....yg mother club yg light color dgn yg 2nd dr bawah tu, beli ms pregnant kan aqil...beli pun ms tgh sale..kalau x, xde mampu nya..huhuhu...yg 2nd dr bawah tu, baru2 ni aku nak pakai, dah x muat la...huwaaa...sedih nya...ketat part peha....waaaa.....peha aku dah besor......sayang sgt sbb kain dia sedap...dua2 ni jenis getah tepi kiri kanan..adjust getah je la kalau perut makin besor...yang paling depan tu, beli baru2 ni...mother club ada buat sale kat butik dia kat MV, so, rembat la selai...yg ni jenis getah kat depan perut ni...x selesa sgt...rs selesa lg getah tepi.....

rasa seluar nak kena tambah lagi la selai 2.....psssss.....mr azam..please...:)

ni plak koleksi baju2...semua ni beli ms pregnant kan ajmal dan aqil...pregnant kali ni x beli lg dan rasanya xkan beli kot...lgpun skrg ni kan bnyk baju2 jenis yg besar kat bhgn perut kan...so, kalau beli baju mcm tu pun ok kot......

so, tu je la koleksi baju2 dan seluar mengandung ku.....
rs nya lepas ni nak beli seluar je lagi sehelai, then, nnti fokus kat brg2 baby plak....
adesss...bnyk nya bnda nak kena buat, fokus study lagi, prepare brg2 baby lagi....
berdoa semoga semua nya di permudah kan....
insyaallah....:)


1 comment:

fazurybeuteq said...

syok nyeeeee...

tringt2 ms ngdg amni , tp part banak x nak ingttttt