Monday, April 1, 2013

~short update~

hi...salam isnin u all....
hari ni isnin seperti biasa la...sedikit sibuk....
so, nak buat entry panjang2 sgt pun x sempat.....
ingat nak buat publish entry malam td, tp dok buat assingment plak...
xpela...assingment tu lg pentiing kannnnn...

hari ni kelas pukl 830, but of course la kena keluar awal kan...
last week, ramai classmates x dtg and ada yg dtg lewat...
aku pun sama..kul 835 baru masuk...
tup2 kena soal kenapa masuk lambat....

so, bermula minggu ni, kul 830, pintu kelas akan di kunci...
sapa lambat mmg x dpt masuk la....
huhuhu....stress mak...hahahaha....

weekend korang mcm mn? best x?
mesti best kan, ramai aku tgk g bercuti2...
ye la, kan minggu lepas cuti sekolah....
kitaorg ni nak cuti, tp x lepas2 lagi...
ada je yg menghalang....huhuhu...

ok la..nak g mandi...nanti kang kalau lmbt, xleh masuk kelas...hahahaha....


3 comments:

watyz said...

waa.. lmbt masuk pintu kunci?? mmg stress!!! hahahha

nieda said...

Zaman blajar mmg perkara biasa lambat dtg lecturer kunci pintu. Hehe

mama_umar_maryam said...

aku klu lect kunci pintu aku balik1hahaha