Wednesday, May 8, 2013

~bersawang~

hi semua....salam hari rabu....
sudah bersawang dah blog ni kan....
bz bebenor tuan nya, nak kata g berkempen pastu mengundi, xde jugak kan...
hahahahaha...
eh...masih ada lg yg demam pilihanraya ke?

sbb dah lama x menulis blog, maka hari ni rasa nya nak membebel...
sbb tu xde wordless wednesday hari ni sbb rasa mcm bnyk benda nak tulis...
rasa je la..tp idea ni xtau lagi keluar ke x.......

erm...tetiba kehilangan idea plak nak tulis....

ok ok.....
semalam dah bermula kelas....
kira nya ada lebih kurang 5-6 minggu lg kalau x silap aku utk aku meneruskan sisa2 terakhir sebagai pelajar ni...
hahahaha...hopefully xde la paper yang sangkut, even master project pun x jalan lg ni....
tgk kawan2 lain semua dah distribute questionnaire dah....
tp xpe..insyaallah sempat....
di kala aku dok risau ni, SV aku sentiasa bagi sokongan....
alhamdulillah, dia x pernah nak pressure aku dgn project ni...
even tajuk ni terlalu ambitious ( bak kata lecturer2 lain),
tp aku percaya, dia akan sama2 bimbing aku, untuk buat yang terbaik...
insyaallah....

skrg ni, ada 2 lagi paper yg x present,
ada 4-5 lagi assingment yg nak kena buat....
tp xpela...insyaallah sempat di siapkan...
sekarang kan maklumat di hujung jari,
google je, apa yg nak, semua akan keluar...kannnnnn....
hopefully semua nya di permudah kan...
insyaallah.......

erm....baru teringat, nak tulis pasal pregnancy check up untuk yang baru2 ni...
tp terlupa plak...
ok...ok...xpe..next entry la......
ok, nak bersiap2 nak g kelas plak,
bye bye u all......:)

5 comments:

Afne said...

waahhh bz nya org tu skrg.

Syida said...

smlm da mula kelas? baru nak ajak lunch isnin ni sbb akak tpksa cuti sbb mak xde.

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhh dah nak habis dah submit Questionaire ... yeayyy updates psl baby laks .. kita now tgh dilanda demam mid-termmmm hu..hu,,

intz said...

Aku pun dh lama tak update blog....

A D I A said...

Hi ana, i pun bersawang sebab nervous tunggu kepitusan PRU hehe. pasni hapdet pasal pregnancy ok, mana tau I semangat nak preggy balik ke hehe.