Sunday, May 12, 2013

~happy mother's day~

hari ini hari ibu kan...
untuk semua yang bergelar ma/ibu/mama/mummy/ummi/mak...
dan juga untuk bakal2 ibu sekalian....
SELAMAT HARI IBU.....
x kira la di mana jua anda berada.....:)




to my mum,
i love u ma,
terima kasih kerana mendidik na sehingga skrg ni....
terima kasih di atas segala nasihat, membantu na di kala susah senang na...
thanks for everything ma....

to my mil,
i love u mama,
terima kasih atas segala pengorbanan mama selama ini kami sekeluarga...

and x lupa juga untuk sorang lagi, seorang makcik aku yg mmg dah aku anggap mcm mak sendiri...
terima kasih che ngah dia atas segala nasihat, didikan untuk na selama ni...
che ngah banyak bagi nasihat, tunjuk ajar dalam nak membesar kan anak2 aku selama ni...
ye la, che ngah pun keje kat hospital,
so, apa jua guide line dari hospital pasal bf, kesihatan mmg aku banyak tau dari dia la...
kalau ada apa2 masalah masa pregnant pun, kat dia la aku tuju dulu....
thanks for everything che ngah...

and hari ni,
ibu yang sorang ni plak, kena kuarantin...
xleh g jalan mana2 sbb kena siap kan assingment and ptg ni plak nak kena jumpa supervisor...
mak pasrah je la..huhuhu......




5 comments:

Afne said...

slmt hari ibu yea ana :)

Ermayum said...

selamat menjadiibu kepada baby girl insyaAllah

watyz said...

selamat hari ibu ana... :)

A D I A said...

happy mothers day ana. kena kuarantin bagus gak, leh elak duit habis.

aThidEaN said...

selamt hari ibu to u too