Friday, May 17, 2013

~hari ini....~

pagi tadi mendung je kan.....
pastu hujan plak tghri...
dah lama aku rasa x hujan di tghri...dah la lebat...
apa2 pun alhamdulillah...sejuk la sikit....

hari ni ada app. dgn gynea...
1st app. dgn dia...
yg ni later2 la update....

erm...
banyak benda sbnar nya nak kena buat malam td...
tp tup2 semua x terbuat...
nak key in data kat spss,
nak masuk contest nuffnang,
nak update blog utk next2 entry...
tp tup2 semua x jadi...

i need someone yang boleh tlg i nih....
tlg ajar key in data using spss...
dah google tp mcm x membantu sgt..
mungkin kah kena tgk kat youtube kot....
patut nya esok nak kena jumpa prof,
tp xpela, just email je la nnti result dia...
ni baru utk pilot test....

rasa mcm banyak melalut dah la....
erm...
better i stop dulu sblm melalut dgn lebih banyak lagi...
see u on monday (maybe...hahahaha...)
and selamat berhujung minggu semua.....:)

3 comments:

intz said...

meh meh dtg research dept meh, hihihi
stakat nk key in data je insyaallah senang lagi, satistic yg canggih2 kalu, kene tnya biostatistion lah..

fazilzura said...

pelan2 mak yonggg..

lama x jmp awk kan .. uhuhuh

mama_umar_maryam said...

spss tu try bljr dgn senior ana..akunye tesis kualitatif..gune apps Nvivo..mmg amek courses 2 ari bljr dgn senior (bayor tau;p)
wahh contest nuff2 ape tu? aku dpt invitation Acer Ultrabook tu..hmm..xtau nk g ke x