Tuesday, June 11, 2013

~cheese nan yang famous di jalan tuanku abdul rahman~

ni kisah dah lama...tgk date kat resit tu, bulan 1 lagi.....
teringin nak merasa cheese nan yg tersohor kat jalan tar tu.....
so, ajak la mr azam n anak2 pegi...
sebelum tu, google tempat dulu...
kang nnti sesat, x pasal2 ada org sentap plak.....
hahaha.....

ok, dah sampai, order la cheese nan tu......

cheese nan terbaikkkkk.....tp bila mkn banyak2 muak la sikit....rm6 satu.....


mr azam order ni jugak, kari kambing....bapak besar portion dia....
x habis sbb x brp sedap......
rm12 satu plate ni.......

ni org yg paling happy sbb dpt makan nan yg penuh dgn cheese...


kusyuk lagi makan.......

ni kuah dhal...utk mkn dgn cheese nan..dia caj rm2....mkn cheese nan dgn kuah ni je pun ok..xyah order kuah kambing td......

total makan malam tu.....x habis pun cheese nan tu, (order 3) sbb muak bila makan banyak2.....
so, tapau bw balik esok nya mkn dgn kuah kari kambing yg di tapau jugak......

hari tu, kalau x silap ada kuar kat jjcm.....
mesti lagi ramai org pegi lepas tu....
hari tu ada ambik call card dia, tp lupa plak letak mana...
owner dia melayu....
ingat kan mamak.....
tp ok la...lepas ni boleh pergi lagi...
tp bila tu, xtau la...
hehehe....

ok, nak bersiap g jumpa prof,
moga di permudah kan semua nya...insyaallah.....


3 comments:

bibi yusof said...

nmpak sedap cheese nan..lama tak makan kat mamak ni...
kat area rumah tkde mamak yg macam ok ok sket... weekend kene g cari ni... drooling dah.. hehhehe

watyz said...

pergh! meleleh2 cheese tu...

nieda said...

Melimpah cheese tu. Ramai dah blogger review restoren ni. Kalau dekat dah lama pergi. Husband kalau dgr jln tar jgn harap dia nak oegi. Sesak katanya