Friday, June 21, 2013

~finally....~.

alhamdulillah...finally dah dapat approval dari prof utk proceed ke viva....
masa print nak hantar ke penilai tu, rasa macam lega sangat even x viva pun lagi...
but xpela...alhamdulillah, separuh kaki dah lepas.....

cuma terkilan sikit sbb x dapat nak viva dalam minggu ni (patut nya kena settle minggu ni)
penilai plak x available, so, mmg x dpt la..proceed ke next week....
lepas viva, kena buat correction (if ada la, tp biasa nya ada la sikit2),
then, kena dapat kan approval dari supervisor, then, baru boleh jilid....
fuh.....moga2 di permudah kan semua nya, insyaallah....

oklah..mesti korang bosan kan, x abis2 cite pasal belajar aku ni...
padahal buat master je pun....
tp xpela...sbb nak jadikan kenangan...setahun setgh ni, mcm2 perkara yg di lalui....
pahit manis masam kelat, semua ada.....

erm..
oklah, nak keluar la kejap ni....
ada nak kena settle hal rumah DP sikit....
ketemu lagi ye korang...
selamat berhujung minggu.....

1 comment:

watyz said...

good luck ana!