Monday, June 10, 2013

~masih di sini.......~

salam semua,
salam pagi isnin,
moga isnin ini menceriakan hidup anda...
eh...dah tghri la...
masa tulis draft ni, jam pukul 1130..
pagi lagi kan.....

nak menulis...nak lepas kan gian utk menulis kat blog...
tp otak dah tepu....
sbb baru bangun tido...
semalam waktu tido aku, kul 1-2am, then 5-645am....

perasaan aku skrg ni mcm...
ntah lah..sukar utk aku luah kan....

selama 3 sem ambik master,
baru skrg rasa kesengsaraan...
sengsara yang betul2 sengsara....
tp alhamdulillah....supervisor, in out sangat2 membantu....
beruntung jugak dpt prof....
bukan beruntung sikit2....tp banyak2....
sbb banyak benda yg aku belajar...
dari aku xtau apa2 pasal research ni...
smpai la aku tahu semua apa yg patut researcher buat...
even i'm not fully master reserach (i'm coursework student)...
terlalu2 banyak benda yg aku belajar dalam nak buat research ni sahaja....
now baru aku tahu, keperitan yg student2 master lalui...
mcm mn ye, org yg ambik phd tu.....
mmg betul2 permanent head damage la aku rasa...
hahaha...aku ni kira half je kot damage nya....

tp jgn la rasa takut plak nak sambung master ni...
ok je aku rasa...lg ok kalau dpt supervisor yg jenis,
asal u buat je, ok..proceed...
tp mcm aku ni xleh la..
dapat supervisor yg semua kita kena tahu, kena kaji,
kena tahu kenapa, bagaimana,

eh....dah la..PA prof dah call....
mintak aku email kan full tesis kat dia...
i'm hoping......sangat2...x banyak benda kena betul kan...
moga semua ni cepat la berakhir...
aku dah x sabar nak abis belajar ni...
sangat tidak sabar......





1 comment:

fazilzura said...

lps blajor leh keje plak yew