Monday, June 17, 2013

~random~

ok, dah ptg2 hari ni, meh la kita buat random2 post je la...
nak bercerita dah malas...
lgpun dah kul 3 dah ni kan...perut pun lapar,
nak makan tp malas..

1.finally i finished to write my thesis, chapter 1-5....sebenar nya mmg dari minggu lepas lagi dah siap...tp bila sv baca, itu x puas hati, ini x puas hati..itu ini kena tambah, so, hari ni, xtau la kali ke brp amend yg aku buat...but, hopefully la, prof xde nak amend apa2 dah lepas ni.....so, i can proceed to viva....moga di permudahkan semuanya, insyaallah....

2.ajmal and aqil ada exam mid term esok smpai khamis, moga2 diaorg dpt buat even mid term je pun and kat kindy je pun....tp biasalah...dah jd mak ni, mesti gelabah lebih2....sorry, mama x dpt nak ajar ajmal dgn aqil buat revision due to mama punya study yg tgh tahap kritikal ni....good luck anak2 mama....

3.dah lama x masak2, x baking2...rindu sangat2 nak buat semua tu....tp masa mmg mencemburui la...mmg terhad sangat2...x sabar nak habiskan study, nak kembali menjadi suri rumah.....dan nak kerja jugak...:)

4.rasa mcm penat lain macam skrg ni, mungkin sbb pregnant, study, tugas2 sebagai suri rumah, travel tiap2 minggu....rasa nak rest yg betul2 rest...tp aku tahu, lambat lg la kot..maybe bila habis study nnti....masa berpantang nnti pun maybe x dpt rest betul2 sbb nak jaga baby kan...masa tu la jugak nak kena buat latihan mengajar lagi..pasrah je la ana...sapa suruh ko ngandung time study....eh..xpe...susah senang, biarlah aku tanggung kan...ni semua kan rezeki dari allah swt...rezeki dpt sambung belajar, rezeki dpt anak, alhamdulillah dgn kurniaan dari ilahi ini....

ok..dah stop...baru dapat call, prof nak jumpa jap lagi...terus mood nak menulis dah hilang...
ok bye...

2 comments:

watyz said...

good luck n take care!!!

Syida said...

insyaallah ajmal dgn aqil will b fine kat exam.
good luck to ana juga!