Monday, July 22, 2013

~coklat IQ cocodamia~

hi u all.....
hari ni lewat sikit bersiaran....banyak benda plak nak kena settle pagi ni...
perasaan tgh sedih+gembira....
later2 aku cite la ye kenapa...

ok, skrg ni kan famous pada coklat IQ cocodamia ni kan...
so, aku pun x ketinggalan la jugak, beli sbb nak rasa la kan....
so, beli la dengan zety, tokey Heels & Tux tu....
order, bayar, then brg pun sampai..alhamdulillah....


 ok, kita bagi model cilk yang baru bangun tido, x mandi lagi ni beraksi.....




suruh model beraksi siap dgn pakej makan sekali...dia kata sedap...tp ajmal x suka plak...pelik pun ada sbb ajmal suka coklat.....

malam tu, turn mama la plak rasa kan......
erm...sedap, penuh dgn kekacang, kismis gedabak2...
no wonder la ajmal x suka sbb rs kekacang dan kismis tu banyak...
dia ni biasa mkn coklat yg ada kekacang sikit2 je....
aqil jgn cakap la...tolak batu dan kayu je....hahaha...
mr azam pun rasa, and dia pun kata sedap....

mama makan sikit2 je sbb sayang takut habis...
hahaha....

mmg berbaloi la dgn harga sbb penuh rasa coklat, kekacang dan kismis...
puas hati.....
sapa2 nak beli, boleh contact dgn tokey dia a.k.a pn zety,
or sapa2 yg nak beli dgn aku pun boleh..... :)
kan zety kan..... :)

1 comment:

Sidratul Muntaha said...

kami nak beli jugak dari ayu zamzarian si manufacturer coklat ni
akan tetapi
tkut mebazir jugak sbb budak tu mana la suka kacang n kismis
mahunya nnti dilumur kat dinding