Tuesday, July 16, 2013

~mengajar lagi~

hi all...
selamat tghri, hari ni lambat plak bersiaran...
kelas direct plak pagi tadi....
tp ok je...
cuma x sempat update blog la...
hehehe...

sem ni, aku buat latihan mengajar kat tmpt lain plak...
senang sikit...
dekat pun dekat dgn rumah, kuar rumah 750, sebelum kul 800,
dah sampai poli...
mmg heaven gile aku rasa....
xperlu berasak2 dgn jammed...
balik pun sama..kuar kul 430, biasa sebelum 515 aku dah smpai rumah..
kalau ptg biasa aku singgah mana2 dulu, sama ada g pasaraya, beli brg sikit,
or pegi bazar...
tp pegi bazar tu baru sekali je...

meh kita cite pasal latihan mengajar kat sini...
compared dgn poli sebelum ni, kat sini mmg berbeza la..
jauh beza....
and of course aku suka kat sini...
kelas yg aku ajar pun ok...
kalau mcm sem lepas, ajar 2 main paper,
2-2 tu kelas yg sama,
so, mmg asyik hadap muka yg sama la...
kali ni, ajar 2 main paper, kelas yg berlainan...
and di tambah plak, aku ajar 2 paper yg aku suka...
accounting and finance...
even aku kena study balik semua2 ni sbb dah lama tinggal kan...
tp aku suka...
bab2 calculation ni mmg aku kesukaan aku la...
alhamdulillah la....

jadual pun ok la, even ada direct kelas, 3 jam...
tp u know la kan, kalu kita belajar kira2 ni, mesti jadi kejap je kan...

jadual utk latihan mengajar semester ni....moga di permudah kan semua nya...insyaallah....

minggu ni baru start mengajar semua paper2 ni..
minggu lepas just satu kelas je....
moga diberi kekuatan utk ajar 5 jam berturut2 tu....
huhuhu....dah la puasa ni kan....seb baik la pagi kelas nya...
kalau ptg, mmg al kefenatan la mak buyong ni.....


1 comment:

SitySha said...

Mengajar kat poli kbrg ke Na?
Heaven nya..xde jem.
Bila due ni?