Tuesday, July 9, 2013

~pengakhiran.....~

akhir nya, tesis ku telah berjilid....
alhamdulillah...penat lelah pun hilang bila tgk tesis ni....
rasa mcm hilang segala beban kat bahu selama ni......



harap2 la bila sv baca, dia dah berpuas hati...
sbb sv aku ni jenis, sekali bc nak tambah n tambah n tambah lagi....
yg aku takut nya, even dia dah approved utk jilid, lepas dia bc ni, dia suruh baiki lagi....
tp harap2 nya xde apa dah la....

bila tgk tesis ni, aku rasa satu kepuasan pun ada...
bukan la nak berlagak ye...
kena la ukur baju di badan sendiri....
kepuasan yg aku maksudkan, bila aku teringat balik saat2 susah nak menyiapkan tesis ni...
stress xyah cite la...x tido malam....
menangis tiap2 hari....
kena marah dengan sv....
and alhamdulillah, aku di kurniakan supporter yang sgt2 memahami aku....
mr azam la kan....sapa lagi kalau bukan dia....
thanks dear....

kalau belek kat bahagian dedikasi tu, penuh satu page...
hahaha..
sampaikan akak yg kat kedai jilid tu kata, "ni sajak ke dedikasi ni.."
hahaha......ye la..terharu sgt smpai semua org aku nak letak nama...
i is jakun....

oklah...
sempena esok nak puasa ni kan,
aku nak ambik kesempatan nak mintak maaf kalau ada tersalah kata tersilap bahasa...
and aku nak ucap kan selamat berpuasa kepada semua pembaca2 blog picisan ni...
moga ramadhan kali ni membawa 1001 rahmat kepada kita semua...
insyaallah...

4 comments:

aThidEaN said...

bestnya akak.
akak start lewat sikit je dr saya,tp skrg dah habis.
tahniah kak

watyz said...

tahniah Ana!!!!

nieda said...

Selamat berpuasa..dan semoga berjaya.

Afne said...

well done ana :)

slmt berpuasa dr afne sekeluarga