Monday, July 8, 2013

~random~

hi all,

lama sungguh x bersiaran, sibuk uruskan hal itu ini....
penat pun x hilang lagi nak kena buat latihan mengajar plak...
tp xpela kan...moga semua nya berjalan dengan lancar insyaallah...

ok, hari ni kita cite random2 je dulu, esok lusa kalau ada kerajinan, baru cite details2...

#random 1
finally dah habis belajar, exam dah berakhir dengan jaya nya hari khamis lepas...
walaupun paper kali ni semua nya tough2...
berdoa dan berdoa je la moga lecturer lembut hati untuk bagi markah kesian...
x dpt A, A+ pun xpe la..janji lepas....

#random 2
khamis lepas dah siap hantar tesis...
hopefully xde apa2 masalah lagi la lepas ni....
rasa mcm terlepas batu besar dari kepala ni...
alhamdulillah....

#random 3
hari ni hari pertama latihan mengajar...
for 2nd time kena buat latihan mengajar...
kali ni selama 3 bulan....
tp x buat kat poli lama....
tukar tempat plak...
tempat yg mana, aku dan anak2 terpaksa pjj dgn mr azam...
tp xpela....nak buat mcm mn....dah di takdirkan mcm ni kan perjalanan ni kan...
moga kami berjaya melalui tempoh 3 bulan ini dengan jaya nya...

#random 4
check up ke 36 minggu berjalan dengan lancar walaupun ada sedikit masalah pada kandungan....
now dah masuk 36 minggu ++...
menunggu hari je ni...moga di permudah kan semua nya..
insyaallah....

#random 5
pjj dgn mr azam buat kan aku x dpt bersalin kat ukmsc..
ni mmg buat aku down sgt sbnar nya...
sbb nak x nak mmg kena pegi gov hosp. je la..
bukan nak condemn gov hosp...
aku tahu, service kat gov hosp pun mmg dah sangat2 bagus skrg ni...
but of course la x mcm private...
bukan la nak berlagak ke apa....
tp mesti akan ada beza dia jugak nnti...
erm...moga2 di permudah kan semua nya...
insyaallah.....

#random 6
semalam, 07/07/13, wedding anniversary yang ke-6...
alhamdulillah, berjaya mengharungi 6 tahun alam perkahawinan dengan penuh kesabaran...
walaupun ada masa di uji, tp alhamdulillah, semua nya berjalan dengan lancar...
ye la..aku ni kan degil, mr azam penuh kesabaran layan kerenah aku ni...
thanks dear....
mmg xde celebrate kat mana2 pun....
ye la..skrg ni banyak nak guna duit....
nak bersalin lagi nanti...
so, mmg xde la nak celebrate mana2 pun...
ukur baju di badan sendiri la...
xyah la nak berlagak nak celebrate bagai kan....
cuma, berdoa je la moga ikatan perkahwinan yang terbina ni kekal hingga ke akhir hayat...
amin......

erk..apa lagi erk...
dah lupa la plak...
xpe la..nnti2 sambung lagi..
since hari ni baru 1st day, jadual utk mengajar pun x dpt lagi.....
so, ada masa la nak g jenjalan umah kengkawan...
okies....bye bye kengkawan....:)



No comments: