Thursday, July 4, 2013

~tamat sudah.......~

hi all.....
lama x bersiaran kan...
bukan bersiaran....lebih kepada membebel....
hihihi....

waktu aku tulis entry ni, x habis exam pun lagi...
tp waktu korang baca entry ni, aku tgh kusyuk menjawab utk last paper...
last paper utk sem ni...hopefully ini la perjuangan yg terakhir....

3 paper sebelum ni mmg mencabar jiwa raga...
sangat tough aku rasa...
tp xpela..berdoa dan pasrah je la...
moga di lembut kan hati lecturer2 tu bg markah lebih... :)

ni kena prepare fizikal dan mental plak...
nak menjalani latihan mengajar 2 bulan....
dah la bulan puasa,
sabar ana...sabar....

lepas exam hari ni, nak kena g ambik tesis plak...
finally, tesis ku siap di jilid pada hari ni,
pastu nak kena g hntr plak kat fakulti, sv...
then nak settle urusan latihan mengajar lagi....
banyak benda nak kena buat lepas exam hari ni...
moga semua nya di permudah kan.......
insyaallah....

oklah...nak siap2 nak g exam plak....
bye u olllssss...ada masa ketemu lagi ya!

3 comments:

Sidratul Muntaha said...

zaman - zaman tu sudah berlalu dah..
semoga dipermudahkan urusan markah tu nnti

fazilzura said...

lamaaa nye x jmp uols..

zety said...

alhamdulillah..tesisi setel tu rase hilang sebelah gunung kt bahu kiri kan/eh kanan...hehehe