Tuesday, August 13, 2013

~berhabuk sudah & presenting our princess...~

fuh..fuh...
lap habuk dulu.....
dah lama betul tinggal kan dunia blog ni...
line internet mmg suam2 kuku,
so, mood nak berblogging mmg kelaut la...

 ok sebelum tu, nak ucap selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir dan batin kepada semua kengkawan, pembaca blog ni...
mana la tau kan, kot2 sepanjang aku menulis ni, ada tersalah kata, tersilap bahasa, buat korang sentap kan.... kita ni manusia biasa..mmg x lari dari buat kesilapan....

ok, next...
alkisah nya, 27 julai 2013 bersamaan dengan 18 ramadhan,
i've safely delivered a beautiful baby girl (sapa lagi nak puji anak sendiri kalau bukan mak dia kan..)
alhamdulillah, semua nya telah selamat dan segala urusan di permudah kan oleh Nya...


my 1st princess in our family....
gambar pertama selepas beberapa jam
ARISSA ALISHA BINTI NOOR AZAM HANIF melihat dunia.... :)

will update more story and pic later2 ya...
:)

10 comments:

aThidEaN said...

alhamdulillah. tahniah kak. akhirnya dapat baby girl:)
baby ramadhan gitu. seb baik nama bukan ramadhani.hehehe

selamat hari raya jugak.
nnt up kisah bersalin :P

Afne said...

comelnya baby! tahniah yea ana. slmt berpantang :)

watyz said...

alhamdulillah... tahniah ana n family! welcome dear bb girl! :)

suhailina abu bakar said...

tahniah nana

suhailina abu bakar said...

tahniah nana

mama ila said...

tahniah...comel sangat baby =)

Yatie said...

Tahniah ana. Cantik nama baby secantik baby nye.

Yatie said...

Tahniah ana. Cantik nama baby secantik baby nye.

nieda said...

Tahniah....nice name..sukalah abg2nya dpt baby girl

bibi yusof said...

Congrats ana... Beautiful baby girl with beautiful name.. Selamat berpantang