Wednesday, August 14, 2013

~cerita raya ke cerita baby...~

xtau nak start menulis dari mana...
rasa mcm banyak cerita nak tulis,
dari tadi dok bw, cari idea nak menulis cite apa...
tp yilek..idea x jugak2 datang....
kalau ikut kan skrg ni mmg cite raya je la kan...
sana sini blogger dok buat cerita pasal raya masing2....

tp bila nak tulis pasal raya, teringat plak kat baby...
kalau tulis cite raya, cite baby..
tp xpela..slow2 kan...
ambik mood dulu utk menulis...
dah lama x menulis, otak jadi tepu nak mengarang cerita,
tangan jadi kejung sbb lama x menaip...
hahahaha...sangat poyo la ko ni ana.....

xpe2...
sabar erk...nnti2 kuar la semua2 cite ni...
insyaallah......

ok, hari ni letak gmbr ni la...
gambar 3 beradik...
dah anak 3 dah...rasa mcm x percaya je..huhuhu....


2 comments:

| SUE | said...

sedapnyer nama baby.. selamat hari raya semua! bila dpt jumper ana yer

watyz said...

tiga2 comel... :)