Monday, August 26, 2013

~dapat free gift, sapa x suka kannnn...:)~

hari tu masa uruskan proses nak discharge dari hospital tu,
tup tup, nurse tu bagi satu beg...
kata nya, gift dari hospital...

terus la hilang rasa nak marah kat nurse pasal malam tadi...
hahaha...poyo sgt kan...
xde la...ye la..dapat brg free kan, sapa x suka...
lupa plak nak rotate gmbr ni..belasah je la...ni beg yang diaorg bagi tuh...

dalam dia ada 4 benda ni, kotak dettol tu, ada hand sanitizer, pencuci dettol, and sabun, then drypers punya pack, ada pamper 4 keping and sebotol kecik bedak, x pernah try plak bedak brand drypers ni....pastu yg bawah tu, kotak johnson's baby tu, ada mandian, shampoo pastu apa ntah lagi..lupa plak...and last, kotak petpet ni ada pamper 3-4 keping....
ok la kan, barang free, xkan nak complaint lebih2, dah dapat tu, bersyukur la kan..
boleh guna time2 terdesak....

No comments: