Thursday, August 22, 2013

~random...~

ok, hari ni malas nak tulis entry bergmbr...
so, kita up entry dgn kisah2 random sahaja la yea....

#random 1;
rindu kat rumah kat kl....
moga di beri kesabaran yang lebih lagi....
sbb rindu sgt2....

#random 2;
baby arissa mencecah 4.4kg pada hari ke 20...
semua org terkejut...
nurse yg dtg check pun terkejut...
hahaha...mama terkejut jugak tp dah faham dah...
anak2 mama ni stok besar kat luar, means masa lahir x berat sgt...
tp makin lama makin membesar dgn jaya nya....:)
alhamdulillah..berkat susu ibu....

#random 3;
alhamdulillah, susu mama masih banyak lagi...
cukup la kot utk supply kat baby...
so far x ambik apa2 supplement lg utk banyak kan susu...
kena pump jugak sbb lepas baby hisap, cik b masih lagi penuh....
dah penuh freezer kat rumah ma...
rasa bersalah plak sbb ma xleh nak simpan stok brg ayam,ikan....
tp xpela...tu rezeki anak kan, lagi pun x lama dah lagi..
lepas ni angkut je la semua susu bw balik kl....

#random 4;
rasa x sabar nak kerja balik....
harap2 la lepas ni di permudah kan utk dpt keje...

#random5
nak makan yong tau foo...
tp kena tunggu balik kl la...sbb nak mkn yong tau foo kg pandan...
akak syida gojes, nnti dating sesama erk..g makan yong tau foo.....

eh eh..xleh nak sambung la....
ada keje plak nak kena buat ni...ok..ok....see u later ye....

No comments: