Monday, September 9, 2013

~gelak..:)~


gelak sorang2 tgk gmbr kat atas ni...hehehehe..mcm2 peel perangai...same with me jugak la....skrg yg 2 org tu pun mcm2 peel perangai...dah terlebih manja kan...nnti bila arissa dah besar2 sikit xtau la mcm mn..apa2 pun, moga di permudah kan semua nya..harap2 la bila dah balik kl nnti, duk sendiri, boleh manage anak2 dgn ok..risau jugak sbb skrg ni separa ok, tu pun family dah banyak tlg..nnti bila duk sendiri mcm mn la gamak nya...tp xpela...moga di beri kekuatan, kesihatan fizikal dan mental utk handle anak2 ni...

5 comments:

zety said...

btol..tu yg kdg jd singa xnk anak2 ni manje bebenor..hhiiihi

watyz said...

huhuhu... nak gelak x mampoooo.... huhuhu

~ As ~ said...

Paling selalu yg minta dukung tu, dah bawa banyak barang pun nak dukung juga, amira amira...

Yatie said...

itu perkara biasa hari-hari..contoh kalau mintak tolong bawakkan air. baby tolong bawak air ni... no tak nak berat

Puan Ida said...

hehehe memang klako lah
tpi kekadang itu ralitinye kan
saya baru follow blog ni
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com