Tuesday, October 1, 2013

~arissa alisha-2 bulan~

jumaat lepas, arissa genap 2 bulan,

so, ada check up utk dia....

berat dah 5.8kg..
tinggi brp ntah..lupa plak,
so far, berat dan tinggi stabil...
arissa pun sihat alhamdulillah....

so, kena ambik injection utk 2 bln...
menangis kemain lagi kena inject..huhuhu...
but alhamdulillah x demam....

 

alhamdulillah, arissa x banyak ragam pun sejak lahir...baik masa kat rumah kat kg or dah balik kl ni, ok je dia...cuma baru ni la sekali tu, mama nya sengal pegi makan kacang buncis....2/3 hari arissa merengek sakit perut...huhuu..sorry arissa, mama terlupa....pelahap sgt nak makan kan...hahaha...

lepas ni kena hati2 la kalau nak makan apa2...masa kat kg hari tu, ma ada tlg ingat2 kan mknan yg x boleh makan, now, sendiri kena beringat la...huhuhu....


ni gmbr mama arissa....sama tembam dgn arissa dah kan....hahaha....

waaaa....stress mak tgk badan x kurus lagi ni...timbang minggu lepas, 50kg...
aduhai..banyak sgt la lemak degil ni.....

ok, tu je nak update hari ni......nak sambung buat kerja rumah pulak....bye...:)


2 comments:

watyz said...

ya Allah.. ana...
geram nye tgk pp alisha..
comel sangat2...

Yatie said...

Ala berat baru 50 hakak nihah lagi berat tau...btw...ololololo tembamnya baby ni...gewam gewam gewam