Tuesday, October 29, 2013

~haluuuu..........~

salam pagi selasa, x sempat nak bersiaran semalam,
biasa la kalau dah blk kg, mmg terhad sikit la nak sentuh laptop kan....
skrg kami ada kat penang, saja balik since dah lama betul x blk kan..
last balik bulan 3 dulu...
lgpun plan nak bw arissa jumpa saudara mara sebelah mr azam plak....

balik penang ni, aktiviti wajib mmg makan2 la kan,
dah makan serabai taman tun sardon. nasi kandar kg melayu pun dah pegi..
and for the 1st time, we try nasi kandar line clear...
komen i, not bad la...
but for repeat not la kot...sbb banyak lagi choice lain like nasi kandar kg melayu
and nasi kandar beratur...kat 2 tmpt tu lagi sedap kot i rasa...

ok, jumpa lagi esok insyaallah....
kalau ada sapa2 nak pesan jeruk, or apa2 produk from penang, let me know la ye...
i'll be here untill next saturday insyaallah....



No comments: