Saturday, October 12, 2013

~mood raya ke???~

hi all.....buat apa tu? tgh anyam daun ketupat ke?
ramai ke yang dah balik kg?
erm...kami x balik kg pun raya ni...
mr azam xleh cuti sbb his colleague dah ambik cuti awal...
nak kata sedih tu sedih la jugak sbb kalau raya haji ni, still rasa suasana raya tu kalau kat kg...
ni kali ke 2 beraya kat kl...raya haji la...kalau raya puasa mmg sah sah la balik kg kan...
dulu masa 1st time tu, masa duduk kat apartment kat DP lagi....tahun bila ntah..
rasa ada tulis dlm blog, tp bila godek2 x jumpa plak....

ni kira nya kali ke 2, and 1st time kat rumah sini....
ok je la kot...so far xde plan apa2 pun lagi...
eh ada satu je plan nya, beraya kat rumah PIL la...
since mama dan papa x balik penang, so, kami pegi rumah diaorg je la....

ingat nak masak2 sikit tp xtau la...
dah kalau beraya kat rumah PIL, xyah la masak kot kan...
makan je la kat sana...hahaha....
plan nak masak tu sbb takut ada sapa2 nak dtg rumah la kan....
erm..ada ke org nak dtg rumah kami ni? hahaha....

hari ni plan nya nak buat choc chip cookies sikit...
saja buat kudap2 an utk mr azam dan anak2....
tp x sure la jd ke x nya plan...

oklah..nak g buat breakfast la....
x pk lg nak masak apa pagi ni...
xleh lama2 duk depan laptop ni sbb td lepas subuh,
mr azam terus buat kerja2 rumah,
bini dia plak terus on laptop...
so, sedar2 diri la kan.....

ok, bye..selamat bercuti..
pada yg balik kg, hati2 di jalan raya....
selamat hari raya aidiladha....:)

1 comment:

zety said...

alorrr..cian ko ana..xpelah..ingatan kt kg or calling2la family ye :)..kitorg kt sini pon kene bahagi2 mase dgn bijak..hahahaha..kajang-bangi je