Monday, October 14, 2013

~selamat hari raya aidiladha~

salam isnin korang....
ramai ke yg bercuti hari ni???
mesti ramai kan...tgk kat fb pun, ramai jugak kengkawan yg balik kg utk beraya....

hari ni, mr azam keje as usual la....
kids pun pergi school mcm biasa,
since school x tutup, hantar je la kan...
tp maybe ambik diaorg awal sikit kot hari ni...
tgk la mcm mn...
plan hari ni nak pergi beli ayam dan daging...
buat standby je la...
mana tau kot2 ada org nak dtg, boleh la masak apa2 kan....
tp rendang mmg tetap kena buat...
mr azam kata, nnti nak pergi cari lemang kat area hulu langat....
so, wajib la kena buat rendang kan....

ada plan jugak nak buat cake and cookies...
hari sabtu baru ni x buat pun cookies....
tp tu plan je la...x sure la lg jd ke x nya...
hehehe....

hari ni nak kemas rumah sikit..
then gosok baju melayu mr azam and kids....
eh...eh..mcm banyak je nak buat kan...
time ni, satu apa pun x start buat lg...
ntah sempat ntah tidak....

oklah korang, selamat bercuti, selamat hari raya aidiladha...
selamat makan daging korban...:)

No comments: