Tuesday, November 26, 2013

~alhamdulillah.....~

alhamdulillah.....
makin beransur sihat....
dr hari sabtu, demam on off on off...
selsema, batuk.....
tp dalam pada tu pun sempat juga jengah mom's expo kat midvallet sabtu lepas...
x membeli apa2 pun....
even tgk banyak brg murah....
tp bukan sbb keperluan, so, tanam kan sahaja niat nak membeli tu...

alhamdulillah....
makin ramai plak yg order cookies and cheese cake...
ini la yang di katakan rezeki kan..
kenkadang x terduga pun ada org nak order dgn kita...
tp alhamdulillah..dah kalau tu rezeki kita..mmg x ke mana....

alhamdulillah.....
arissa dah beransur pulih...
cuma tinggal batuk je yang x hilang lagi...
kalau nangis, kenkdg suara jd serak sbb batuk kuat sgt....
dah start balik noormal routine dia sebelum ni...
kalau x, masa demam baru ni, terlepek je.....
alhamdulillah.....



3 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

olah tue ana ..kan terror bab baking2 nie .. mana tau jd side bizz plk ;-)

Chekgu Azrine said...

Wow..murah rezki sis

Cinta Cinta said...

samalah saya pun tak sihat. batuk + selsema.. panas je mata dibuatnya..

moga cepat sihat ye.