Wednesday, November 13, 2013

~bercuti di penang..~

ok, baru nak up entry pasal penang,
last month, kitaorg balik penang...
saja balik sbb nak kenal kan arissa dgn saudara mara belah mr azam...

actually, mr azam kena ambik "block leave",
ok, pegi google sendiri apa block leave tu,
so, alang2 balik je la penang sbb xtau nak ke mana lg kan...
nak g cuti2 mmg xla kan...
so, balik la ke penang...

balik hari sabtu, balik kl plak ahad next week nya tu..
bapak lama kan duk sana..
puas makan nasi kandar...
nasi kandar kg melayu tu ntah brp kali dok ulang...
ada sekali tu pegi dgn PIL, diaorg siap order kan kepala ikan lagi..
huhuhu....

tp ada jugak la a few places x sempat nak g makan...
and ada jugak tmpt yg kami baru 1st time pegi....
tp xpela..tu pun rs puas hati sgt...

so, as usual la, balik penang, mandi kolam, main tennis adalah perkara wajib bg kitaorg..
sbb duk kat kondo SIL ni, semua facilities tu ada, so, tumpang sekaki la kan..:)
ok, hari ni letak gmbr mandi manda je la...:)
later2 kita cite pasal makan2 kat penang plak ye...






makan2, lepak2, tenang kan minda yg tgh serabut ni..alhamdulillah...
even x dpt g duk hotel bagai pun,
sesekali keluar dr kl, dah tenang sikit rasa...
hahaha...ye la...even x keje pun, stress jugak tau...
stress bila mikir nak masak apa utk family...
hahaha...

3 comments:

Chekgu Azrine said...

rindu penang..
rindu makanan derang..
hahaha..
nanti hujung bulan nak balik penang..
yeahh!!

Afne said...

bestnya gi holiday kan. bdk2 la plg seronok dpt mandi manda dlm pool. debabnya arissa!

bibi yusof said...

stay at home mom pon need a break kan..
beralih suasana :)