Saturday, November 30, 2013

~bersawang...~

fuh....fuh......lap habuk sana sini sikit....
dah lama x update blog rasa nya...
sian plak kat blog ni..terabai plak....

haish....minggu ni tersangat2 bz la.....
even x keje, tp super duper penat...
sebelum ni asyik terperap je kat rumah...
minggu lepas, hampir everyday kot keluar rumah....

pergi sana pergi sini....
insyaallah moga apa yang di rancang kan ni akan mendapat hasil nya nanti...
insyaalllah moga rezeki berpihak kepada kami.....

dah lama jugak x menjengah blog kengkawan..
ada la jugak jengah kejap2 tp tu pun sekadar baca di angin lalu je..
huhuhu...
hari ni dan esok pun penuh aktiviti...
hopefully next monday, dapat rest sikit la...

korang apa xtvt weekend ni?
erm...g kenduri kawin mesti ada termasuk dlm list kan...
dah cuti sekolah ni, mmg kenduri kawin sana sini la kan...

oklah...nak iron baju la plak...jap lagi nak keluar dah..
hari ni ada kenduri kawin and birthday party....
jumpa lagi...insyaallah....

1 comment:

nieda said...

Have a nice weekend