Thursday, November 21, 2013

~wa group~

hi all.....
thanks pada yang mendoakan kesihatan arissa...
alhamdulillah..getting better...cuma batuk x hilang lagi..
kahak banyak sangat...

korang ada wa (whatsapp) group x?
rasa dgn kecanggihan teknologi zaman skrg ni, hampir semua org yg pakai hp,
mmg akan ada guna wa ni kan....

i ada la jugak 3-4 group...
family members, kengkawan, kengkawan tu semua ada,
time master, blogger, sekolah.....
and baru2 ni, last week kalau x silap...
sorang kwn ni buat group wa utk batch kitaorg form 6 tahun 2000.
satu batch dekat hundred jugak kot sbb ada 3 kelas....

mak oiii...x henti2 msg wa tu bunyi ok....
ye la...mmg masing2 dah lama x jumpa...
bila di satu kan balik di 'alam maya' ni..
masing2 x reti nak berenti bercakap....
sekejapan je, tgk2 msg dah 200++...
pernah bangun pagi tu, tgk2 900++ msg...tu pun last msg i bc pukul 11malam....
bayang kan dr 11 malam smpai 6am...900++ msg....

tp best jugak sbnar nya...
sbb dpt jumpa dgn kawan2 lama balik...
even x face to face...
tp borak kat wa pun rs mcm jumpa depan2...
sebelum ni mmg contact dgn 2-3 org je...
sekali bila ada group ni..hah..mcm2 cite keluar....
mcm2 topik yg nak di borak kan...
and of course la soalan yang paling famous,

"anak ko dah brp oran??"

hahaha....mostly anak mmg 3 org la...
kira nya ok la tu kan...
and ada jugak yg x kawin lagi...
tp xpe la...tu semua x penting...
lagipun tu semua kerja allah s.w.t...
yang penting, kami semua dpt jumpa balik...
dpt jalin kan balik ukhwah persahabatan yang terputus...
alhamdulillah....

plan nak buat gathering...
mostly mmg duduk trg...so diaorg mmg plan nak buat kat sana...
and yg area klang valley/ selangor pun plan nak buat jugak...
of course la i yg mastermind nya kan...hahaha..
tp bukan la i sorang je..semua yg duk area kl ni kot...
masing2 x sabar nak jumpa.....
sbb area klang valley/selangor ni x ramai sgt yg aktif...
so, senang la skit nak arrange...
skrg ni tgh set time semua org free....

baru2 ni diaorg ada letak gmbr zmn sekolah...
hahaha...rs mcm nak letak tp i is malu....
hahaha.....

ok, see u later...
insyaallah....

2 comments:

nieda said...

Mmg dh trend skrg whatapps dan ada group.mmg best eratkn silaturahim

LYAfrina said...

lya ada 1 whats up group dgn geng blogger , group ofis & group bestfrens..