Wednesday, November 6, 2013

~welcome back....~

hi all.....
salam hari rabu...welcome back to normal routine...
actually last sunday lagi kitaorg dah balik kl...
cerita cuti2 kat penang, later2 ye...
hari ni ada banyak kerja sikit utk di settle kan....

hari ni aqil dan ajmal exam...
1st day, ada 3 paper...so, dari hari isnin malam n yesterday,
mmg x ke mana2 pun....
duduk rumah, ajar diaorg....
ceh...anak baru tadika kan tp beriya bagai buat revision..
hahaha...tp kena la kan..even tadika pun, kena la train dari awal...
nak exam, kena study..hah gitu.... :)

hari ni jugak exam spm dan stpm bermula kan..
good luck utk my cousin yg akan menduduki peperiksaan stpm hari ni..
jawab molek2 deh bad....
moga kejayaan menanti anda... :)

hari ni jugak hari penting utk saya...
kenapa?
jeng jeng jeng...
biar lah rahsia dulu...
later2 baru cerita ok.....

so, semoga hari ini membawa 1001 kejayaan kepada kita semua...
insyaallah....

1 comment:

Chekgu Azrine said...

wahh..pedia tu ek..
salam perkenalan