Monday, December 30, 2013

~kat mana nak beli pampers murah...~

hari tu, office mate mr azam ada bgtau, ada kedai pampers murah...
so, ingat nak try la untuk arissa kan...
skrg ni arissa gilir2 pakai huggies or drypers...
mmg dah kena pakai saiz L sbb saiz M dah ketat sgt2....
sian tgk dia pakai saiz M tu....se'eh semcm je....
hahahaha...

so, kami pun pergi la terjah kedai tu..
lokasi, blkg giant taman melawati...
kan blkg giant tu ada banyak shop lot kan..hah situ la...
korang masuk ke jalan nak ke giant tu,
then terus sampai hujung, pastu bila sampai simpang 3 tu,
ambik kanan...
korang akan nampak kedai pertama sebelah kanan korang..
kedai pampers murah...
eh lebih kurang mcm tu la nama kedai dia...
x ingat la..
lupa plak nak snap signboard kedai tu....






kedai ni xde la pmapers jenama huggies, mamypoko, drypers semua kan..
tp dia ada jenama pureen....
pureen yg merah and yg plastik biru tu...dua2 jenis tu ada....
pastu ada grade plak,
grade A, B, C....
so, lepas tgk2....
kitaorg decide ambik satu brand ni...
rm38.50=100 pcs



dah 2 hari pakai kan untuk arissa...
so far nampak ok la...
xde la rashes ke apa...

ingat nak ambik jenama pureen tu...
tp stock xde plak...
xpela..try je la yg ni....
ni ambik gred A...
kalau gred B murah sikit la...
and kualiti pun kurang la skit...

kedai ni bukak isnin-sabtu...
tutup pukul 9 malam, bukak nya pukul brp ntah..x ingat plak..padahal dah tanya...huhuhu...

ingat nak pakai kan washable pampers utk arissa...
tp terlupa plak letak kat mana...
hari tu dah simpan elok2 dalam kotak,
pastu x ingat letak mana kotak tu...
mungkin dah naik kat loteng atas rasa nya...
huhuhu...

so, sapa2 yang rasa nak try pampers yg murah ni,
boleh la terjah kedai yang di maksudkan ni...
sharing is caring kan....:)

ok...jumpa lagi esok, insyaallah...


3 comments:

mama tisya said...

ada tgk kedai pampers murah ni..okla dgn rege tu ..

Yatie said...

ni boleh save banyak ni. nasib anak aka dah tak pakai nappy. nappy sekarang pun bukan murah semua mahal...

Ieffa Farrasyikin said...

saya MUHAMMAD ada jual pempers murah dan berkualiti hampir sama dengan dry **** tapi saya area shah alam..jika mahu whatapps/call 0107950534 untuk harga..tq