Friday, December 20, 2013

~kelantan corner~

hi u all...
salam hari jumaat....
sekejap je kan...dah jumaat...tup tup nak masuk thn baru plak......

ok, hari ni cite pasal kedai makan...
mmg lama dah la x makan kat luar..
since jadi housewife ni, mmg hari2 masak la...
jimat skit kan....

kebetulan satu pagi minggu ni, kami nak ke putrajaya...
awal2 pagi dah nak kena ada kat sana....
so, otw, mr azam tnya nak breakfast kat mana....
suggest g sini la...
sbb dah xtau nak g mana...
melencong skit la....tp xpe la kan..sekali sekala...
lokasi nya kat kg dato' abu bakar baginda..
x jauh dr kak mah nasi dagang tu....

actually dah lama dgr pasal kelate corner ni....
bila dok bw ada yg cite pasal warung ni..
tp x pernah berkesempatan nak pegi....
ada satu pagi tu kami ada hal kat putrajaya,
pagi2 nak kena ada kat sana, so, singgah la kejap sini utk mkn kan....


 ni la warung nya....org ramai gak..tp x la seramai kak mah nasi dagang tu...


 mine, nasi kerabu...share dgn ajmal dan aqil sbb nnti kat putrajaya ada makan2 jugak..ni sekadar alas perut je la....

nasi dagang, mr azam punya...tp dia x suka sbb beras merah...hahahha...
dah terbiasa makan nasi dagang trg beras putih kan.....
padahal i rs sama je kot rasa nya..
tp..i but x brp suka nasi dagang beras merah ni..
hahahaha....

taste, not bad...
boleh la.... :)

oklah, nak g mandikan arissa plak....
dah lambat ni...merengek2 dah tu..
babai...

1 comment:

Chekgu Azrine said...

Suka masakan kelantan..hehe