Tuesday, December 3, 2013

~kembali....~

salam hari selasa.....
kembali bersiaran..mcm apa je..kejap ada kejap xde...
hahaha..kali ni tekad...nak konsisten menulis blog mcm dulu2...
berdoa semoga tiap2 hari di beri kesihatan yang baik2,
dapat manage masa dgn betul, insyaallah.....

semalam, 1st day kids (ajmal dan aqil ) cuti sekolah...
masa bulan 11 hari tu diaorg sekolah lagi...
bulan 12 ni sebulan je dia org cuti.....
sblm ni dah bayang mesti mcm kelam kabut sikit kan...
ye la..sblm ni weekdays duduk dgn arissa je...
ni ada 2 hero ni....fuh...
but alhamdulillah, yesterday, semua nya ok ok saja....
kebetulan plak mr azam el, sbb ada hal yg x dpt di elakkan...
so, semalam, kami just duduk rumah je....

hujan plak turun x henti2....
arissa buat perangai sikit....
xnak duduk...nak berdukung je...
nasib mr azam ada..bergilir2 dukung dgn dia...
last2 pukul 1 br la dia tewas...tertido di bahu mr azam...
hehehe....

semalam, masak nasi warna warni....
nasi beriani la...
request by aqil.....
buat lauk daging masak hitam, ayam masak merah...
seronok tgk muka dia ceria bila tgk nasi warna warni..
hahaha......
alhamdulillah...terima kasih atas rezeki dari Nya....

ptg plak buat marble kek...
sbb buat utk mok kak...
mok kak nya janji nak dtg....
end up, mok kak x dtg pun sbb dah lewat....
xpela..nnti boleh la buat kudap2 an ajmal dgn aqil...
diaorg suka makan kek tu dgn air milo panas....

ni gmbr masa 1st time buat 2 minggu lepas...eh ke minggu lepas....rs sedap...resepi pun senang...cuma marble nya x brp menjd la...tp xpela..tu x penting..yg penting rasa nya...sedap...alhamdulillah...:)

hari ni xtau la lagi mcm mn...
mr azam dah keje....
harap2 semua ok2 sahaja....
insyaallah...
semoga urusan harian kita berjalan dgn lancar....
insyaallah.....

3 comments:

Afne said...

sedap tu mesti wangi je rmh kan :)

Chekgu Azrine said...

suka sangat marble kek..
sedap..!!
selalu beli kat giant jek

nieda said...

Musim hujan makan kek sgtla best